13.08.2005 - Rotosrock '05, Oulu

Keikkapaikka: Kesäteatteri, Ainolanpuisto
Keikkapaikan sivut: Rotos.org
Ovet:
Keikka-aika: klo 2130

Liput: 8 / 10 €
Ikäraja: -S-
Muut bändit: mm. Nine

Lisätiedot:


Keikkapäiväkirja

kolmatta kertaa järjestetty paikallinen festari repäisi sitten tänä vuonna allekirjoittaneet esiintyjälistoilleen. ja vittu, mikäpä ettei - keikkayliannostusta kotikaupungissa ei oo tullu viime aikoina vedettyä. hyvä näin.

outo, mutta helevetin positiivinen kiireen puute leijui keikkapäivän yllä. mikään ei tuntunu menevän ihan päin vittua ja valmisteluhommat sujuvat vähintäänkin rennosti. pääkallonpaikalle saapumisen jälkeen pikainen katsastus. yleisöä jonnin verran, enemmänkin mahtuisi. oluttelttaa ei festarijärjestäjä suotta maininnu huumorilla pääesiintyjäksi. halapaa ja hyvvää. alkuillan bändeistä sen verran, että Au Pair oli vähintäänkin hämmentävä: löysin rantein soitettua toistojunttaa, solisti verbaloi yleisön ja itsensä solmuun ja kitaristi istuu lavalla. pannumyssypiposta ekstrapisteet.

backstagelle. muutaman tunnin ajantapon jälkeen roudaus ja linecheck. hyvin nesteytetty sounditeknikko J. Markus hokee mantroja: "vejäkkö nä stereona", "pistä doblyä (sic) vähäsen", "botnea". henkilökunta ei hämmenny, vaan hoitaa hommat lepposasti. joskus on tullu vissiin väännettyä: jää nimittäin 15 minuuttia ylimääräistä aikaa vaihdon jälkeen. mitä sitä soittajamies siinä sitten tekee. paitti ne perusasiat, mitä saatte arvailla.

keikka lähtee intron jälkeen rullaamaan. ei tunnu pahalta, ei helevetti ollenkaan. soitanto on rentoa ja tiukkaa samanaikaisesti. yleisö paleltuu penkeille, J. heittää löylyä tanssikiukaalle. perseet näyttävät silti jäävän jäätyen penkkiin. ei paljon bändiä hidasta. parit Judas Priest -poseeraukset heitetään A. Remeksen kanssa myös soiton sekaan. Jakku vetää patterinsa takana ku vimmattu. tuntuu kelpaavan rokkipoliiseillekin, jos rähinöistä ja taputuksista voi jotain päätellä. potut kellariin ja lavalta pois.

keikan jälkeen backstagella sosialisointia. Pyle ja Janne aikovat tehdä Marylle tekstejä. eka biisin nimi on "I Was A Maker Eiku Suomeksi". Iconcrashin Jaani on silmät pyöreinä ja korvat rullalla orkesterin kielivalinnasta.

hommat ja kamat kuosiin, suuntana olutteltta, jossa liuta ystäviä ja kavereita kera henkevien keskustelujen. sisältää voitte arvailla. Nine vetää tiukanoloista mäiskettä ja yleisä on ryöminyt koloistaan tantereelle. vanhat parrat, lapset ja perheet kiittelevät keikasta. oli kyllä hyvä veto. kaikki loppuu aikanaan, joten poistumma keskustan syövereihin sukeltelemaan valikoitujen juomien joukkoon.

lopuksi, täältä päästä kollektiivisesti retroillen todetaan, että artistijärjestelyt erinomaisesti kunnossa. perkele, kiitos tästä kerrasta järjestäjille ja vielä suurempi salute-oh paikallaolleille.

Leiviskä / Mary


« Takaisin keikkalistaukseen